3 september 2024

Jij telt bij Dimi's kipmobiel!

Bij Dimi's kipmobiel willen wij 'lief zijn voor je gezondheid, smaakpapillen én je portemonnee'.

Dure (school)maand, onvoorziene kosten, wat meer uitgegeven op vakantie,... of doodgewoon de inflatie: redenen genoeg om de vinger op de knip te houden voor het eten. Maar dat hoeft helemaal geen probleem te zijn! Je kan met gemak goedkoper en gezond eten zonder aan smaak te moeten inboeten. Wij geven alvast enkele maaltijdvoorstellen mee van Dimi's kipmobiel en in een andere (aankomende) blog lees je alles over gezond en goedkoop eten, superslimme tips, slimme dingen om te doen met restjes,...

Maaltijdvoorstel voor een gezin van 2 volwassenen en 2 kleine kinderen:

1 hele kip + 600g gebakken aardappelen + 1 pot appelmoes van 375g = 19,70 euro. Dus je hebt een hele maaltijd voor nog geen 5 euro per persoon.

800g vol-au-vent +3 boucheekes + aardappelpuree (boni) = 23,35 euro. Dus je hebt een hele maaltijd voor nog geen 6 euro per persoon.

Maaltijdvoorstel voor een alleenstaande voor 2 dagen:

1 kippenbil + 1 pot appelmousseline + 350g gebakken aardappelen + 2 drumsticks. Dus je hebt voor 2 dagen een maaltijd voor nog geen 6 euro per maaltijd.

Weet je dat je heel makkelijk onze kip kan integreren in jouw weekmenu? En dat je hier op de blogpagina ook nog eens inspiratie vindt voor gerechten met onze kipproducten?

1 dag vol-au-vent

1 dag hele kip

1 dag kippenworsten

1 dag drumsticks

en dan spreken we nog niet over al de rest dat je ook kan verkrijgen op bestelling. En zo zijn er ook onze weekextra's die een smakelijke en gevarieerde weekmenu kunnen opleveren.

Je ontdekt ons hele aanbod, de prijzen en bestelmogelijkheden op onze


.

Jij telt bij Dimi's kipmobiel!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x